GETTING MY קידום אתרים בגוגל TO WORK

Getting My קידום אתרים בגוגל To Work

Getting My קידום אתרים בגוגל To Work

Blog Article



וכן, תרשמו בטבלה גם מאיזה עמוד קיבלתם את הרעיון לאותו עמוד חדש כך שתוכלו לחזור אליו ולהוסיף את הקישור הפנימי לעמוד החדש שיצרתם.

האם ידרש כותב תוכן מקצועי ונישתי בתחום או שכל כותב יוכל לעשות את העבודה?

כותבי תוכן מנוסים או מתחילים תוכלו למצוא בקבוצות הפייסבוק הייעודיות או בסוכנויות שונות המספקות שירותי כתיבה, אולם בסופו של יום, אין תחליף להמלצה שבאה מתוך ניסיון של קולגה.

שימרו על העקרון של הגשת מידע מורכב במנות קטנות, תוך שימוש בטכניקות שהוצגו לעיל.

לדוגמא, אם יש מאמר שמדבר על הריון ולידה, ובמהלך המאמר מוזכרת המילה "אינקובטור" ובאותו אתר יש מאמר שמסביר על האינקובטור וכמה הוא חשוב, יהיה כדאי לדאוג לכך שהמילה "אינקטובטור" תהיה קישור פנימי לאותו עמוד.

חשוב לדעת על ביטויים ותחרות – למרות שקידום אתרים זה תחום צעיר יחסית, אפשר להגיד שהתחרות גדלה, ברוב התחומים, כל הזמן. ככל שאתם נכנסים לתחום הזה מאוחר יותר, כך תצטרכו לעשות יותר עבודה על מנת לצמצם פערים עם המתחרים שחלקם התחילו הרבה לפניכם.

זה בעצם אומר שגוגל יודע למדוד כמה זמן כל גולש נשאר באתר שלכם, בכמה עמודים הוא ביקר, האם הוא השיג את מה שחיפש ועוד (את המידע היא אוספת מקוד האנליטיקס שהותקן באתר / מהדפדפן "כרום" שבבעלותה של גוגל ועוד מגוון שיטות).

במדריך הזה ננסה להסביר כיצד עובד מנוע חיפוש, איך ניגשים לתכנון וביצוע של תהליך קידום אורגני, אילו החלטות תצטרכו לבצע בתהליך הקידום וגם מאילו טעויות נפוצות כדאי מאוד להימנע.

אם חשבתם על קידום אורגני עצמאי ואתם מחפשים איך מקדמים אתר בגוגל לבד, או איך עושים קידום בגוגל – הגעתם למקום הנכון. הישארו עימי

פרסום מאמרים מושקעים וגדולים בתדירות גבוהה מידי לקהל היעד שלכם תגרום לכם לפספס את הקהל הזה, שכן לא יהיה לו מספיק זמן לעכל את החומר.

במאמר הבא תוכלו לקרוא על היבטים שונים בתהליך קידום אתרים שלילי, ועל הפעולות שתוכלו לנקוט על מנת לצמצם את הנזק שיכול להגרם ממנו.

למה המושג הזה קשור לקידום אורגני? משום שבתהליך website קידום נכון אנו נבקש לשפר את המדדים של האתר לא רק באמצעות דירוגים טובים יותר ובאמצעות הגדלת התנועה האורגנית לאתר, אלא באמצעות שיפור יחסי ההמרה בשרשרת הערך המוצעת ללקוח.

מדוע המושג הזה קשור בקידום אורגני של אתרים? משום ששיעור ההקלקה של גולשים הוא, ככל הנראה, גם פרמטר של מנועי החיפוש בדירוג של אתרים בדף תוצאות החיפוש. חשבו על זה: אם לגולשים מוצגת תוצאת חיפוש במנוע החיפוש עבור שאילתא שביצעו ורבים מהם בוחרים שלא ללחוץ עליה, יכול מנוע החיפוש לחשוב שהיא אינה נותנת מענה לצרכים של הגולש, ואז לדרג אותה במקום נמוך יותר במורד תוצאות החיפוש.

רציתי לציין לטובה את צוות העובדים המוכשר, תמיד נענים לכל בקשה, סובלניים ונותנים פתרון מקצועי ובנוסף בראש הפרמידה את עשהאל דרייר שתמיד שואף גבוה ללא פשרות והתוצאות מדברות בעד עצמן. יישר כח!

Report this page